Prošlog vikenda, Kate Middleton je otputovala u Francusku kako bi podržala Englesku na Svetskom prvenstvu u ragbiju. Princeza od Walesa je, za ovu važnu ulogu pokrovitelja engleskog tima, odabrana od strane kraljice Elisabeth II. Pre nje, nosio ju je princ Harry dok se nije, sa svojom suprugom Meghan povukao sa svojih kraljevskih dužnosti.

Ambijent stadiona u Marseju pomalo je izazovan za odgovoriti po pitanju stylinga, ali Kate ne bi bila Kate, da i ovoga puta nije uspešno odgovorila na zadatak. Elegantan, i dovoljno poslovan, crno-beli outfit princeze izgledao je izvrsno, a jedan komad privukao je našu posebnu pažnju.

kate middleton u zara belom sakou
Bruno Bebert / Bestimage / Profimedia 

Prkoseći staromodnoj tradiciji nenošenja belih odevnih komada nakon septembra, Kate je obukla svoj provereni Zara beli sako sa dvorednim kopčanjem i sa zlatnim dugmadima, koji je već nosila u različitim nijansama. Ona je uparila svoj blejzer od tvida koji neodoljivo podseća na Chanelove sa klasičnim crnim pantalonama, a celu french notu ispratila je klasičnom mini Chanel crnom torbom.

kate middleton u zara belom sakou
PHILIPPE MAGONI / Sipa Press / Profimedia 

Aksesoari su, kao i uvek, bili svedeni na minimum, dok su njeni zaštitni talasi u kosi dobili i suptilan dodatak trendi curtain šiški, koje princezi od Walesa sjajno pristaju.

kate middleton u zara belom sakou
PHILIPPE MAGONI / Sipa Press / Profimedia