Glumica Monica Bellucci pojavila se na 18. izdanju filmskog festivala u Rimu i tom prilikom očarala svojom glamuroznom pojavom, kako to, uostalom, uvek i čini. Ovog puta, Monica se odlučila da načini još jedan korak koji je dodatno privukao pažnju javnosti, a to je da se prvi put prošetala crvenim tepihom u društvu svog partnera, reditelja Tima Bartona.

Par je bio gost na premijeri filma "Diabolik Chi Sei", u zdanju Auditorium Parco Della Musica u glavnom gradu Italije. Govoreći prvi put o njihovoj romansi u junu, nakon višemesečnih glasina, Monica je izjavila: "Srećna sam što sam ga upoznala. To je jedan od onih susreta koji se retko dešavaju u životu..."

Monica je poznata kao veoma harizmatična žena koja svoju lepotu nosi na jedan ženstveni i otmeni način. Glumica voli da se izražava i kroz modu, te nimalo ne čudi što je luksuzna italijanska kuća Dolce & Gabbana često bira za svoju muzu.

Za ovu glamuroznu priliku, glumica je ponela tamnosivu dugačku haljinu sa otvorenim ramenima koja dolazi upravo iz Dolce & Gabbanaready-to-wear kolekcije za proleće/leto 23. Smokey make-up na očima posebno je istakao njenu lepotu.

Par je nasmejano pozirao pred kamerama; reditelj Tim Barton odlučio se za klasično, kompletno crno odelo.