Jennifer Lopez podigla je svoj glamurozni stil na novi nivo u nedavnim pojavljivanjima. Naime, svita američkih poznatih dama okupila se krajem prošle nedelje u Beverly Hillsu na večeri povodom nove saradnje u modnom svetu, a reč je o pariskoj kući Schiaparelli i lancu prodavnica Neiman Marcus. Kreativni direktor Daniel Roseberry na zabavi jeugostio je lica poput Demi Moore, Olivie Wilde, Anne Taylor-Jay...

U proteklim nedeljama, svedočili smo nešto ženstvenijim i prefinjenim izdanjima Jennifer Lopez, što je možda i najava nove ere u glumičinom stilu.

Ovog puta holivudska zvezda je fotografisana u dugoj toaleti boje šampanjca, sa zlatnim detaljem koji je delikatno nabirao donji deo haljine, dok je gornji bio u obliku korseta. Matching minđuše istakle su savršeni make-up koji je glumica i pevačica nosila.

Da bi kompletan stajling ipak zadržao njen lični pečat, pobrinule su se Dolce&Gabanna sandale sa visokom platformom.

Ovo nije jedini fashion momenat koji je glumica nosila u proteklim danima, jer je nedavno uslikana u još jednom zapanjujućem Schiaparelli looku, koji se sastojao od oversized haljine sa dramatičnim dugim rukavima i krupnim zlatnim dugmadima.