Glumica Sharon Stone poznata je po svojoj neverovatnoj harizmi, energiji i pozitivnom stavu uprkos svim životnim i zdravstvenim izazovima koje je preživela. Wellness i wellbeing postali su njen stil života, a rezultati zdravog života i posvećivanju kvalitetnoj ishrani i vežbama definitvno se primećuju. Danas je više nego ikada fokusirana na svoje zdravlje i mnogima je postala uzor zbog toga. 

Sharon ističe da je veoma disciplinovana osoba, te da su organizacija, rutina i život prema pravilima za nju, na neki način oslobađajući: "Za mene je disciplina neka vrsta slobode", izjavila je jednom prilikom.

Šta jede Sharon Stone?

Dijeta Sharon Stone sastoji se od mnogo namirnica sa niskim glikemijskim indeksom poput kinoe, sočiva i povrća. Takođe voli ribu, nemasno meso i jaja. Glumica se trudi da sebi udovolji i da oduška sa vremena na vreme, ali pazi i da u tome ne preteruje. Neka od njenih omiljenih jela uključuju piletinu na žaru, jagnjetinu, losos i nemasne šnicle sa povrćem na pari.

"Ne jedem mnogo prerađene hrane, iako nisam uspela da izbacim čips iz glave!" , odala je Sharon. Takođe preferira da pije biljne čajeve bez kofeina umesto kafe.

Kako Sharon Stone ostaje u formi?

Sharon obično vežba četiri ili pet puta nedeljno i voli da kombinuje različite vrste treninga uključujući pilates, trening snage, jogu i ples. "Svaki put kada vežbam, radim nešto drugačije na osnovu toga koja područja treba da se pokrenu", rekla je glumica. 

Da li Sharon Stone konzumira alkohol?

Sharon je otkrila da je ukidanje alkohola napravilo dramatičnu razliku u njenom izgledu:"Pila sam vrlo malo. Ali, pogledala sam Madonnu, a mi smo istih godina. Tražila sam od svog trenera da otkrije šta ona radi. I tada sam prestala u potpunosti da konzumiram alkohol. Razlika je ogromna!"