Victoria Beckham, ikona mode i stila, imala je mnogobrojne faze u svom životu (kao i svi mi), gde smo posmatrali evoluciju njenog (ali i Davidovog) stila na najbolji mogući način. Nekadašnja Posh Spice takođe je eksperimentisala i u beauty segmentu, promenivši tako veliki broj frizura, ali jedna je ostala u posebnom sećanju svetske publike.

Naime, reč je o klasičnom bobu koji je bio deo Victorijinog imidža u 90-im, dok je bila članica planetarno popularnog muzičkog sastava "Spice Girls". Budući da je njen tadašnji zaštitni znak bio klasični i sofisticirani izgled - mala crna haljina i kratki bob učinili su je prepoznatljivom i najpopularnijom članicom pomenute grupe. 

Zahvaljujući Netflixovom najnovijem dokumentarcu, Beckham-mania trese čitavu planetu, a nama izgleda kao da svi veoma uživaju u tome i žele da saznaju (i podsete se) svega u vezi sa ovim IT parom. Budući da je bob frizura najpopularniji odabir za jesen 2023, savršen je trenutak da se rekreira čuvena Posh Spice bob verzija, a mi znamo kako to da učinite!

Uglađeni bob sa preciznim razdeljkom na sredini koji pada tik ispod vilice polako postaje najtraženija frizura u hair salonima ove jeseni. Pa, šta je to što ga čini tako bezvremenskim?

bob frizura Victorije Beckham je trend za jesen 2023
Columbia Pictures Collection / Everett / Profimedia 

Ravni krajevi kose su Victorijin potpis, tako da morate početi odatle. „Važno je imati pravu teksturu kose da ovaj stil dobro izgledao" objašnjava Aimee McDonnell. „Oblik je klasičan „A line bob“ bez slojevitosti, samo malo težine je uklonjeno na krajevima kako bi se osiguralo da bob lepo pada.“ 

Dakle, ako želite da se vratite u jednostavnije vreme kada telefoni nisu bili pametni, a ruževi u braon tonovima su vladali beauty trendovima, donosimo 7 načina da nosite Posh Spice bob sa modernim tvistom.