Slavni dizajner živi u fantastičnom The Plaza hotelskom penthausu još od 2008. godine. Ali, kako saznajemo, iako je ovo mesto pravi udoban dom u kome je on pronašao mir i mnogo inspiracije za rad, Tommy u njemu neće ostati još dugo...

(Zavirite u ekstravagantan i raskošan novi dom Calvina Kleina)

Prema pisanju Wall Street Journala, Tommy Hilfiger je shvatio da je sada pravo vreme da nastavi dalje i proda luksuzni apartman, koji sada vredi skoro 69 miliona dolara, što je dosta niža kupoprodajna cena u odnosu na 2014. godinu. (80 miliona)

Kako je naveo, njegov luksuzan apartman se sastoji od četiri spavaće sobe od kojih svaka poseduje veliko kupatilo za odmor i uživanje. Ipak, pored svih fantastičnih predizpozicija i udobnosti koju poseduje, Tommy izgleda da nije imao sreće sa kupcima.

(Zavirite u prelep dom italijanskog kreatora Roberta Cavallija)

Ovaj prelepi stan se neuspešno prodaje već dve godine što nas je, posle gledanja fotografija stana, zaista začudilo...

Tommyjev penthaus je pravo mesto iz snova! Osim što je imponzanto uređen, on se može pohvaliti odličnom lokacijom koja pruža pogled na poznatu Petu aveniju i Central park.

Luksuzni delovi stana, poput spiralnog stepeništa, bara, terase, biliboteke i ogromnih ormara pružaju potpunu komfornost i organizovanost prostora. Pored toga, vlasnici stana imaju slobodan pristup hotelskim sadržajima, uključujući angažovanje sobarice i posluge.

(Zavirite u pariski dom velike Coco Chanel)

Pogledajte izbliza kako izgleda luksuzni stan Tommyja Hilfigera!

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>> http: //www.viber.com/ellesrbija