Rihannina je ekstravagancija dobro poznata javnosti, što zbog posebnog stilskog izražaja i ormana ispunjenog čitavim kolekcijama dizajnera, što zbog atraktivnih i produkcijski zahtevnih nastupa kojih se svi rado sećamo, a što zbog žurki vrlo često popraćenih kamerama i paparazzo fotoaparatima.

Ovoga puta su kamere ušle u Rihannin dom na Barbadosu, priuštivši nam pogled u raskošne odaje.

S pogledom na Karipsko more, masivno imanje One Sandy Lane smešteno u Paynes Bayju je svakako jedna od najluksuznijih nekretnina na ostrvu, stoga ne čudi kako se upravo Rihanna ovde leškarila uz bazen.

Foto: christiesrealestate.com 

Foto: christiesrealestate.com 

Imanje vredno 19 miliona dolara sadrži, između ostalog, infinity bazen, jacuzzi, opremljenu teretanu, conciergea dostupnog 24 sata dnevno, a uz petosobni stan u sklopu imanja koji je Rihanna kupila za sebe i svoju porodivu još 2013. godine, došla je i privatna plaža, igralište za tenis i golf, kao i pristanište za jahte.

Foto: christiesrealestate.com 

Ovakva rezidencija zahteva i visoke mere zaštite, pa je tako celo imanje pokriveno biometrijskim bravama koje rade na principu otiska prsta. Mogućnost da se paparazzi ovde negde skrivaju u grmlju? Baš nikakva.

Izvor: fashion.hr

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>http: //www.viber.com/ellesrbija