Proleće i leto nam donose mnogo vedrih boja, sunca, cveća i još cveća. Rascvetavanje je očigledno bila i mantra kojom su se vodili dizajneri enterijera iz kuće de la Renta, a cela linija je nastala u saradnji sa firmom za proizvodnju luksuznog nameštaja Lee Jofa.

Za osveženje stana i vedrinu u svakoj sobi, de la Renta preporučuje mahom floralne motive.

Jer, posle prolećnog sređivanja doma, tu je ulepšavanje celokupnog izgleda kuće. Ponekad nam za to nisu potrebna velika sredstva, nego samo doooobra inspiracija, koja mora biti usvojena kada dolazi iz kuće jednog od najpoznatijih dizajnera na svetu. 

Ideja dizajnera je bila da svoju dom ispunite prijatnom energijom, a kako drugačije nego vedrim bojama i zanimljivim motivima! Njegovom kolekcijom dominiraju motivi cveća, palmi, latica, koji sa pažljivo odabranim nameštajem sigurno će učiniti stan veoma šarmantnim i zanimljivim. 

Kreativna direktorka Oscar de la Rente, Carolina Irving jednostavno je objasnila celu cvetnu liniju: "U razvoju kolekcije, vratili smo se Oscarovoj ljubavi prema tekstilu, a inspiracija smo izvukli iz kultura širom sveta, posebno iz Indije i Dominikanske Republike."

Na sledećoj strani pogledajte Oscar de la Renta predloge za ulepšavanje doma. 

PageBreak

Foto: Lee Jofa

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/