Inspirativan i naprosto čaroban, Pariz je i jedan od onih gradova u kojima će mnogi potražiti svoj novi početak i život iz snova – među njima našla se i fotografkinja Melissa Cox.

Šarmantna Britanka s pariskom adresom svoj prvi dom pronašla je u ulici Rue Rodier gde je osim njene pariske započela i njena blogerska priča. Njena nova adresa postala je ime njenog bloga, a njen novi grad nepresušan izvor inspiracije.

Lifestyle blog i Instagram profil Rue Rodier istaknuli su se kao savršena dnevna doza Pariza za sve frankofile, ali i kao savršei vodiči kroz ono najbolje što Pariz ima da ponudi za sve one koji planiraju putovanje ili preseljenje u francusku metropolu.

Uz predivne pariske ulice koje i nekoliko odličnih mesta za koja samo Parižani znaju, Melissa je na svom blogu i Instagramu otkrila još jedno divno mesto u samom središtu Pariza, svoj šarmantni stan.

Melissin stan jedan je od najdivnijih blogerskih stanova i nepresušan izvor inspiracije za uređenje interijera.

Spoj britanskog i pariskog stila u domu blogerke i fotografkinje Melisse Cox stvorio je savršeni gradski stan s naglašenom dozom elegancije i eklektičnim prizvukom.

Unutar visokih belih zidova, Melissa se neprestano poigrava s novim dekorativnim detaljima i razmeštanjem komada nameštaja koje već poseduje kako bi uvek iznova stvorila savršenu atmosferu i onaj osećaj komfora i topline koji uvek tražimo u domu. Dozu topline u stan unela je dekorativnim detaljima u raskošnim bojama i uzorcima koji razbijaju monotoniju neutralnih komada nameštaja.

Fokus stana nalazi se u njegovom dnevnom boravku s divnim francuskim prozorima koji propuštaju puno svetla i šarmantnim kaminom, no kroz vreme Melissa je na svom blogu i na društvenim mrežama otkrila i druge delove stana koji, iako se nama sviđaju baš takvi kakvi jesu, još uvek su projekat u procesu.

Preuzeto sa portala Journal.hr

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/