Chandeliers, otmeni king size kreveti, kade u kojima ispijate času chiantija dok odmarate oči sa pogledom na nepregledna polja Toskane... Muž i žena, dva mlada globtrotera, preneli su svoju pasiju ka vikend begovima na otvaranje kluba putnika koji sada ima takav ugled da se prestižni hoteli utrkuju za pominjanje u njihovim postovima.

Autori su i knjiga o ugostiteljstvu, a najnovije izdanje odnosi se na ne toliko čestu temu.

3000 stranica teksta, ali i fotografija, posvećeno je svim parovima sveta koji vole da priušte sebi noćenje ili dva u ekslkuzivnom okruženju.

Bilo da ste na medenom mesecu, ili proslavljate godišnjicu braka koja sadrži dve cifre: pokriveni ste. 

Kompaniju su nazvali imenom pod kojim su se svi tajni parovi nekada upisivali na prijavnicu: Mr. & Mrs. Smith.

Asocijacija je jasna: sexy, intimno i senzualno.

Sve se računa: kakve su tkanine od kojih je izrađena posteljina, da li soba miriše lepo, kakav je lounge deo? 

Ovaj divni par je obavio istraživanje u vaše ime i izdvojio boutique hotele koji će se garantovano dopasti većini od nas. Nemojte pogrešno pretpostaviti da se radi o selekciji najskupljih prenoćišta koji samim rim garantuju luksuz i uslugu na visokom nivou.

Jedna od preporuka koju bismo izdvojili je hotel Monteverdi u Toskani (oh, prodato, već na sam pomen najlepše regije u Italiji) pored kojeg se nalaze ruine dvorca iz 12. veka. 

Pogledajte fotografije i kažite nam da li i vi ovako zamišljate najseksi sobe koje ova planeta ima da ponudi.

Priredila: Natalija Knežević

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/