Mermer je jedan od retkih materijala koji je bio podjednako ekskluzivan i pre pojave društvenih mreža, i svih onih savršenih enterijera koje svakodnevno viđamo na istim. Njegova upotreba u svim sferama datira još iz drevne egipatske i mesopotamijske kulture, a ni danas ne gubi na popularnosti.

Činjenica da svaki dom čini prestižnijim i sofisticiranijim odavno je prevazišla tradicionalna ograničenja da je mermer stvoren samo za kuhinju i kupatilo. Da se razumemo - ovaj blistavi kamen je toliko lep, da ga želimo u svakoj prostoriji. 

Zbog toga, ako ste u fazi opremanja ili renoviranja doma, razmislite o ovom materijalu kao osnovnom, a zatim i o minimalističnom nameštaju koji se uz njega savršeno slaže. Izbor možda deluje lagano - ali toliko je dezena, šara i vrsta, da ćete vrlo brzo shvatiti da vam je potrebna pomoć eksperta

A dok razmišljate da li odabrati polirani ili rafinirani efekat, donosimo vam 7 mermernih komada koje možete uneti u svoj dom. Ne brinite, investicija će se isplatiti jer je ovaj kamen večan.

P.S. Spremite telefon za savršen Instagram kadar!

1. Mermerni zid

2. Mermerni trpezarijski sto i stolice

3. Mermerna komoda

4. Mermerna kuhinja

5. Mermerni pod

6. Mermerni luster

7. Mermerni stočić za kafu