Upravo iz razloga što većina aktuelnih filmskih zvezda poseduje po nekoliko vila kako u Americi, tako i u Evropi, enterijeri u ovim prostorima prepušteni su stručnjacima iz ove oblasti dekora, te sve kuće i stanovi, zapravo liče jedni na druge.

Bridget je pak uspela da od ove los-aneđelske vile koju je kupila 2000 godine za sumu od dva miliona dolara, napravi izuzetno topao i autentičan životni prostor. 

Što je svakako jedan od razloga zbog koga se ovaj prelepi dom koji poseduje šest spavaćih soba i osam kupaonica, sada prodaje po ceni od skoro devet miliona dolara!

Pažljivio birane kombinacije boja u svakoj od prostorija, ali i materijala, te dekor detalja koji daju posebnu dozu ličnog pečata, načinile su od ove vile prostor koji se može slobodno uporediti sa onim izložbenim.

Mi ne znamo koju bismo prostoriju pre posetili!

Glumica koja se praktično u potpunosti povukla iz sveta glume i filma, oduvek se trudila da drži svoj privatni život daleko od očiu javnosti i to joj je uspevalo. Međutim, za razliku od većine njenih mnogo popularnijih kolega, koji i dalje neumorno rade i zarađuju vrtoglave sume, te u svom posedstvu imaju po nekoliko nekretnina vrednih milijarde, Bridget ne može da se pohvali brojnim bogatim posedstvima, ali može besprekronim ukusom.