Srećnici koji će kupiti veličanstvenu kalifornijsku vilu po ceni od 29,4 miliona dolara, više neće morati da čitaju novinske natpise i nagađanja o princu Harryju i Meghan Markle, jer će živeti tik pored njih. 

Osim kraljevskog komšiluka, ova vila obuhvata 7 spavaćih soba, 13 kupatila, imanje na 5,5 hektara zemlje sa bazenom, travnjacima i bajkovitim vrtovima. Izgrađena je 1999. godine, ali je od tada restaurirana i renovirana nekoliko puta.

Arhitektura i enterijer inspirisani su seoskim imanjima u Engleskoj, što je bio razlog više da Vojvoda i Vojvotkinja od Saseksa odaberu baš ovaj kraj kako bi se osećali kao kod kuće. Montecito je poznat i kao ''američka rivijera'', zbog pogleda na Tihi okean, a ovde žive i slavne zvezde poput Oprah Winfrey, Gwyneth Paltrow, Ellen Degeneres, Adam Levinea, Ariane Grande, i mnogih drugih.

Harry i Meghan svoju kuću kupili su po ceni od 20,2 miliona dolara još u avgustu, sedam meseci nakon što su objavili da se povlače iz kraljevske porodice.

Da li ovo definitivno znači da se pridružuju holivudskom svetu - ostaje da vidimo. A do tada uživajte u virtuelnom otkrivanju impozantne vile u njihovom okruženju.

Šta kažu zvezde o burnim dešavanjima između Meghan Markle, princa Harryja i kraljevske porodice?

Sada možete da postanete prve komšije princa Harryja i Meghan Markle. Zavirite u luksuznu vilu od 29,4 miliona dolara!