GIR, kompanija iz Srbije, koja proizvodi nameštaj za ceo svet, ovog decembra objavila je vest o otvaranju onlajn prodavnice - u kojoj možete, pored vrhunskih komada nameštaja od punog drveta koje proizvodi GIR, pronaći i sve vrste proizvoda za dom najboljih svetskih brendova.

Nakon vesti koja je mnoge obradovala, realizovan je događaj na kome su predstavljeni komadi iz nove kolekcije koja stiže ovog proleća. Ako ste ljubitelji razigranih boja i savremenog dizajna, na pravom ste mestu!

Nova kolekcija brenda Gir donosi razigrane boje i savremen dizajn.
Gir 

Već čuvena Brida stolica, dobiće novo ruho: moderna i autentična zelena, svetlo siva i crna - biće pravi pečat svakog enterijera. Hoklice i klupa u istim nijansama delo su danskih dizajnera koji su moderan skandinavski duh preneli na kolekciju ovog srpskog brenda.

Brida stolica donosi moderan skandinavski duh.
Gir 

Sto koji preti da postane centralni deo vaše trpezarije (i omiljeno mesto okupljanja cele porodice) dizajnirala je Ana Kraš - a uskoro će biti dostupan u prodaji, u istim razigranim bojama kao i cela nova GIR kolekcija.

A sada, stižemo do fotografije koju treba da pokažete vašem šefu:

Napravite modernu kućnu kancelariju uz brend Gir.
Gir 

Radna stolica, takođe danskih dizajnera, ne samo da će od vašeg radnog prostora napraviti lepše mesto - već će obradovati i vašu kičmu udobnošću i čvrstim osloncem.

GIR je zagolicao maštu gostima na novogodišnjem događaju predstavljanjem ovih izabranih komada. Uskoro će nas ovaj brend obradovati sa još mnogo noviteta, a do tada - svratite na Novi Beograd, u Trešnjinog cveta 5, gde vas očekuje sjajna ponuda nameštaja, aksesoara i umetnina.

Ili, još jednostavnije - posetite njihovu onlajn prodavnicugde vas do kraja decembra očekuje 10% popusta na selekciju poklona.