Praznična čarolija je već opkolila grad, a mnogima je upravo ovo doba godine omiljeno jer svoj dom mogu pretvoriti u magično mesto za odmor i uživanje u praznicima.

S promenama vremenskih prilika, potrebno je i reorganizacija doma. Ako i vi spadate u onu grupu ljudi koja sklonište od hladnoće najradije traži u toplini i udobnosti svog doma, važno je da prostor uredite tako da izgleda komforno, lepo i ušuškano za boravak u njemu.

To nikako ne znači da spas jedino tražite u kičastim prazničnim vencima i ukrasima, već u komadima nameštaja atraktivnog dizajna i kvalitetnih materijala iz salona nameštaja KARE čiju ponudu od sada možete naći i u Mercator Hipermarketu u Beogradu.

KARE brend simbolizuje jedinstvene ideje za opremanje životnog prostora, nekonvencionalne, ekstravagantne, nikada dosadne i uvek pune mašte i inspiracije.

Ako još uvek razmišljate o najboljem načinu da ove godine ukrasite dom za praznike, pogledajte asortiman luskuznog brenda koji uključuje fascinantne unikate umetničkih radionica, pomalo lude i jedinstvene komade nameštaja.

Nudimo top 5 ideja koje će oplemeniti vaš dom i pomoći vam da u zimski san utonete u stilu.

1. Zidni sat Cuckoo Bird

Kad zamislimo zimsku idilu u kući, obavezan detalj je sat sa pticom kukavicom.. Ovo je KARE verzija ovog klasičnog zidnog komada.

KARE-53390-700x700.jpg
Kare.rs 

2. Pomoćni stočić Animal Polar Bear

Ovaj stočić je pravo mesto za topli čaj i kolače. Smestite se udobno pored polarnog mede i praznično ušuškavanje može da počne!

2 - 78943.jpg
Kare 

3. Kibla za više boca, Oh Deer

Druženje sa temom zimske bajke upotpunite KARE kiblom sa motivima jelena. Jedno mesto za sva pića koja se služe hladna.

KARE-61342-master-30-700x700.jpg
Kare 

4. Čaše Hommage

Savršeni detalj za snegom inspirisanu trpezu – čaše koje izgledaju kao da us od leda, sa elegantnim zlatnim obodom.

Hommage.jpg
Kare.rs 

5. Prostirka od jagnjećeg krzna Heidi White

Nemamo svi dovoljno prostora kako bismo jedan deo doma pretvorili u oazu za opuštanje, ali ova prosirka će svakako doprineti ušuškavanju.

5 - 51736.jpg
Kare 

Vidimo se u Merkatoru!