Sa poodmaklim početkom godine, vreme je da odlučite koji je sledeći korak kada je u pitanju uređivanje vašeg doma. Koji stil odabrati, koje nove komade kupiti? Dakle, okrećemo se stručnjacima: influenserima za enterijer.

Ovi talentovani stvaraoci na Instagramu predstavljaju nedovoljno iskorišćeni resurs za besplatne savete o dizajnu. Zašto plaćati dizajnera kada možete dobiti inspiraciju putem njihovih veb sajtova i Instagram profila i sami preurediti prostor? Zašto ne sačuvati novac i napraviti tu dugo željenu biblioteku ili mermerni sto? Ovi kreativci će vam pokazati kako - brzo i jeftino.

U nastavku otkrijte naše omiljene Instagram stranice za home dekor inspiraciju.

Katy Orme

Estetika: Opuštena elegancija
Najbolji za: one koji počinju da žive sami ili kupuju svoju prvu nekretninu; sadrži mnogo trikova da se iskoristi prostor, smanji budžet, ali i beauty recenzije.

Apartment Apothecary

Estetika: Čisto, svetlo, sveže
Najbolje za: one koji žele brze promene izgleda prostorija, predloge za dizajn dečije sobe, vešto stilizovanje.

Brick Dust & Glitter

Estetika: Ženstveni, romantični dizajn
Najbolje za: one koji traže savete kako dodati malo magije svakodnevnom životu; ženstvena moda i dodaci za dom.

Bright Bazaar

Estetika: Jaki grafički elementi i svetli akcenti
Najbolje za: one koji vole jednostavne načune spajanja boja, ozbiljnu vizuelnu stimulaciju, ali i inspiraciju za putovanja.

Little Big Bell

Estetika: Šareno, vedro, ekscentrično
Najbolje za: one koji vole razigrani enterijer, printove, te one koji traže preporuke za putovanja i restorane, te savete za uređenje kuće.

My Scandinavian Home

Estetika: Jasan minimalizam
Najbolje za: za one koji su posvećeni otkrivanju fantastičnih, manje poznatih home dekor brendova, razumevanje pravog skandinavskog stila, bez preterivanja u dekoraciji.

Mad About The House

Estetika: Srednjevekovna modernost
Najbolje za: one koji traže stručne savete o tome u koje komade vredi investirati, gde ih kupiti, te inspirisati se fotografijama savršeno uređenih domova.

Savvy Home

Estetika: Eklektična i savremena
Najbolje za: one koji vole da zavire u najmodernije stanove i kancelarije, čitaju nedelje članke o trendovima enterijera, te otkriju it proizvode.