Poznata rnb pevačica važi za damu koja ne prati striktno trendove, nalik rijaliti zvezdi Nicole Richie i pop kraljici Madonni koje već godinama kroje same svoj stil, oslanjajući se na sopstvenu viziju lepote.

(#Lob: Hit frizura koja je osvojila svet!)

Dok Nicole eksperimentiše sa bojom kose, Ciara mahom voli da se igra u sferi frizura iako već godinama nosi svoju dugu, zagasito crnu kosu koja je njen zaštitni znak i glavni aksesoar.

(Kosa budućnosti: Futuristični Diorov rep!)

Ovih dama fotografi su je uslikali na ulicama Njujorka stilizovanu u neutralan, camel kaput i suknju od prevrnute kože. I iako su nam i savršene rimljanke na štiklu privukle pažnju, daleko više nas je zaintrigirao njen rep.

Naime, s obzirom da će na leto u modi biti duga kosa, ali i rep i pletenica, Ciara je uspela da nam prezentuje njeno viđenje kose iz "budućnosti". Ovaj više nego zavodljiv i atraktivan rep možete i vi sami da napravite kod kuće.

Zavežite nisko rep, onda od gumice do nekih 10, 15 santimetara napravite pletenicu, klasičnu riblju kost koju ćete natapirati i razvući malo u širinu da izgleda messy i kao da ste sa njom prespavali. Donji deo ostavite da vam slobodno pada kao klasičan nastavak repa...