Nova godina, novi početak i naravno nova frizura! Spremili smo za vas 5 slatkih frizura koje će osvežiti vaš izgled i nema nijednog izgovora da u 2016. godini ne isprobate bar jednu od novih trendi frizuru.

(Razbarušen lob: Kako da napravite najpopularniju frizuru sa Instagrama)

Šiške, asimetrični pramenovi i blagi talasi u kosi su i dalje aktuelni što govori da će se i dalje zadržati prirodan, razbarušen look u svetu hairstylea. Iskreno, mi to najviše i volimo!

Predstavljamo vam 5 frizura koje ćemo nositi u 2016!

Šiške

Pune, retke, nestašne...sigurni smo da ćete i ove godine videti toliko različitih. Najlakši način da promenite frizuru, a ne skratite mnogo kose je da ošišate šiške. Da li će vam dobro stajati to ne možemo da tvrdimo sa sigurnošču, ali predlažemo da ove 2016. godine skratite duge šiške, pa u slučaju da vam se ne sviđaju jednostavno ih stavite sa strane.

Prirodni talasi

Kao i prethodne godine, prirodni uvojci, lepršava i nestašna kosa neće izaći iz mode. Zaboravite na presu ili fen za kosu, dozvolite svojoj kosi da se prirodno suši i podari vam najlepše talase. Zamolite frizera da vas ošiša stepenasto ili na duži paž kako bi vaša tekstura došla do izražaja.

Foto: Blog / karlascloset

Paž na francuski način

Iako je lob (duži paž) zavladao prethodnom godinom, u 2016. većina frizura biće inspisana dvadesetim godinama, a to znači da ćemo imati prilike da uživamo u ekstremno kratkom pažu. Budite u ovoj godini prava Parižanka sa modernom kratkom frizurom.

Foto: Instagram / taylorlashae

Stepenasto ošišana kosa

Za dame koje ne žele da se odreknu svoje duge kose imamo sjajan predlog kako da u novoj godini osveže svoj izgled. Zamolite frizera da vas ošiša stepenasto kako bi vaša frizura poprimila prirodniji izgled.

Elegantni lob

Lob nas definitivno neće napustiti ni u 2016. godini, ali na nama je da ga osvežimo i malo eksperimentišemo. Ova sjajna frizura koja stoji skoro svima ima toliko varijateta, a ove godine frizeri preporučuju manje stepene i razdeljak na jednoj strani koji deluje elegantno i prikladno za sve prilike.

Foto: Adam Katz Sinding

Izvor: cosmopolitan.rs

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>> http: //www.viber.com/ellesrbija