Lob je u protekloj godini postao veliki hairstyle trend koji, kako vidimo, ostaje veoma aktuelan i tokom ove sezone. Ipak, ova frizura nam sada dolazi u nešto drugačijem, osveženom izdanju koje je pomalo neuredno, razbarušeno i nežno.

(#Kosa: Najbolje frizure iz svih krajeva sveta)

Duža verzija boba, sa izlomljenim i messy talasima je totalno zaživela u Holivudu, te ga već mesecima nose mnoge popularne dame, poput Anne Hathaway, Naomi Watts, Jessice Chastain. 

Zalizani, glatki i sjajni lob je zamenila sasvim drugačija struktura kose koja u svim damama budi romantičnost, ali i tajnoviti seksipil....

Pogledajte kako talasasti lob nose holivudske dame:

Anne Hathaway

Foto: Instagram / _hopestreet_

Lepa glumica se odmah nakon porođaja vratila u formu, i nastavila prva da šeta najnovije trendove. Ovog puta reč je o frizuri koju je ponela na premijeri filma “Alice Through the Looking Glass” u Los Anđelesu.

Dužina kose je ostala lista, ali su njeni krajevi blago uvijeni, te su istakli svu njenu ženstvenost.

Ovaj talasasti lob se veoma jednostavno pravi, a ključno je da svoju kosu obogatite kremom ili sprejom za volumen, a onda prebacite kosu na jednu stranu, kako bi ona izgledala prirodnije i raskošnije.

Naomi Watts

Foto: Profimedia

Fantastično izdanje Naomi Watts u Kanu nas je ostavilo bez daha, a posebno nas je zaintrigirala frizura koja nas podseća na stari Holivud.

Klasičan, romantičan i nežan lob se savršeno uklopio uz purpurnu haljinu lepe glumice, ali i uz njeno vedro raspoloženje. Kako da napravite ovu frizuru? Ključno je da koristite sprej za teksturu kosu, koja definiše svaki pojedinačni pramen, a kosi daje blago talasasti, izlomljeni oblik.

Jessica Chastain

Foto: Profimedia

Još jedno izdanje sa Kanskog filmskog festivala nas je oduševilo.

Reč je o Jessici Chastain koja je predstavila svoju novu frizuru. Takođe, reč je o popularnom talasastom lobu, koji više nego odlično stoji na crvenkastoj kosi, što možete videti i na glumici. Ovu verziju loba možete jednostavno napraviti uz pomoć prese za kosu, i nastavka za uvijanje. Počnite da uvijate kosu od sredine ušiju, a zatim prođite prstima kroz kosu, kako biste razbarušili pramenove. 

Claudia Lee

Foto: Profimedia

Mlada zvezda koja se bavi glumom, pevanjem i pisanjem tekstova, Claudia Lee je na jednom eventu pokazala kako da nosite talasasti lob, na novi način! Zapravo, ključno je da što više uvijete pramenove, stavite dosta seruma koji će kosi dati sjaj i pažljivo je pričvrstite i oblikujete rukama.

Jodie Foster

Foto: Profimedia

Velika zvezda, Jodie Foster je uveličala festival u Kanu svojim pojavljivanjem, u okviru premijere novog filma “Money Monster”, u kome glumi. Osim fantastične kreacije koja ostavlja bez daha, nije nam promakla njena nova frizura.

Talasasti lob u njenoj verziji izgleda mnogo sofisticiranije i elegantnije. Ako želite da postignete ovaj look, upotrebite stajler za oblikovanje kose, koji če napraviti divne talase. 

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>http: //www.viber.com/ellesrbija