Među njegovim klijentkinjama nalazi se i Rachel McAdams, čiju kosu obožavamo još od filma Beležnica, a kasnije i u Pravim detektivima, iako je u pitanju potpuno drugačiji stajling.

Lepa glumica nosi trendi frizuru koja sjajno pristaje obliku njenog lica: poludugi bob, a volumen je uvek na visini zadatka, zbog čega rado krademo ove trikove njenog stiliste.

1. Šampon za suvo pranje kose

"Svi moji klijenti svesni su koliko sam praktično opsednut šamponima za suvo pranje kose, ali za to postoji razlog. Ne samo da čisti kosu, naročito onu masnu, dajući joj fantastičnu teksturu, već može učiniti da ona izgleda gušće. Zato nemojte štedeti na šamponu za suho pranje kose, izaberite neku pouzdana u ikvalitetnu marku", kaže Mark Townsend.

Ovaj šampon je zapravo puno efektnija zamena za lak za kosu, kojim devojke sa tanjom kosom pokušavaju da nadograde nedostatak volumena. Probajte.

2. Pena za kosu

Pene za kosu ove sezone su doživele svoj veliki comeback. I imaju daleko kvalitetniju teksturu od onih tvrdokornih koje su dugo vladale tržištem, naročito 80-ih i 90-ih. Ovaj proizvodi daće tek uvijenoj kosi neophodnu čvrstinu, postojanost i sjaj, a da biste dobili željeni volumen od velike je važnosti na koji način nanosite penu.
Pramenove vlažne kose, prosušene peškirom razdvajajte jedan po jedan, a na svaki od njih stavite po malo pene i to krenuvši od vrha ka krajevima. Potom kosu osušite fenom.

3. Šnala umetci

Bukvalno: umetnite nedostatak! Većina žena kada razmišlja o umetcima vidi one valovite ekstenzije, koje i sa drugog kraja prostorije izgledaju veštački. Međutim, ukoliko investirate u dva, tri kvalitetna umetka i to ona najkalsičnija, sa šnalom, pitaćete se što to ranije niste uradili. 

 4. Vrući vikleri

Bili su izuzetno popularni 70-ih, da bi zbog vladavine minivala napravili pauzu u 80-im i ponovo se u svoj svojoj slavi vratili deceniju kasnije.
Ako ste se ikada pitali kako su vaši omiljeni supermodeli iz 90-ih imali zapanjujući volumen kose, imamo za vas odgovor od dve reči: vrući vikleri. Sjajna vest je da su ponovo na sceni i to u mnogo praktičnijem obliku za upotrebu. Njihova prednost u odnosu na klasične uvijače poput figara i pegle za kosu, jeste ta što kosu oštećuju manje.
Takođe, kada ih namestite (dolaze u paketu sa odgovarajućim šnalama) i nije mukotrpono poput uvijanja sa električnim apartaima, možete nastaviti sa šminkanjem, obavljanjem kućnih poslova, šta god imate da završite. Što ih duže držite, lokne i volumen će trajati duže naravno. Mogu se naručiti putem interneta, a ima ih u bolje snabdevenim parfimerijama.

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>http: //www.viber.com/ellesrbija