Spremite se da sa lice sklonite svoj dragi, jedinstven čuperak i da ga stilizujete u paru sa ostatkom kose u frizuru koja je bila aktuelna tokom dramatičnih devedesetih koje su bile prilično grunge, dark i black.

Super visoke dvostruke punđe koje su svi (čitaj: The Spice Girls) toliko voleli tokom 90-ih, zvanično su opet u modi.

I ovaj put, tu su modeli koji se ne mogu zadovoljiti jednom frizurom. Josephine Skriver je počela da eksperimentiše sa njima pre oko mesec dana, a u poslednjih nekoliko dana, njene kolege iz ekipe IT cura su je sledile.

Prvo je Cara Delevingne uparila punđe sa mrežastim kombinezonom, koji isto kao da je iz 90-ih, u toku promovisanja filma “Suicide Squad”. 

Foto: Instagram / marielwashere

Jen Atkin je frizer zaslužan za Carin izgled, te nas je uputila u inspiracije iza toga: "Sviđa mi se način na koji 90-e sada nalaze svoj put ka beauty trendovima", rekla je ona. "Carine punđe je inspirisala Baby Spice, ikona 90-ih, kao i devojke iz Harujuku, Japana koje prave kreativne i razigrane punđe u kosi."

A onda tu je Hailey Baldwin, koja je nosila sledeći izgled na rođendansku žurku Kylie Jenner:

Foto: Instagram / haileybaldwin

Ključ za nošenje ovog stila je prilično jednostavan: Morate da imate dugu, bujnu kosu. Slaba, retka kosa neće vam uraditi posao. Ali ukoliko imate kraću a snažno želite da prošetate ovaj trend, tu su ekstenzije koje vam rešavaju problem!

Priredila: Nikolina Janković

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>http: //www.viber.com/ellesrbija