Britanka Charlotte Tilbury spada u red top 5 najpoznatijih i najpopularnijih šminkera na svetu. Simpatična crvenokosa visažistkinja je standardni deo velikih revija pa je do sada stekla neverovatan broj prijatelja među poznatima.  

Kada je trebala da odabere damu koja će na najbolji mogući način ispromovisati njen prvi parfem koji nosi naziv "Scent of a Dream", ova slavna britanska šminkerka koja je svoju jednako slavnu make up liniju lansirala pre 6 godina, nije puno razmišljala koja dama će biti zvezda parfema! 

Izabrala je prvu klasu, dugogodišnju prijateljicu i muzu, legendarnu Kate Moss koja je uspela da snimi fantastičan, seksi, kul video koji vas neće razočarati! A šta se desi kada zamolite dobrog prijatelja da vam pomogne?

foto: Instagram / leicaphotos mcmilagram

On se potrudi da pruži i više od maksimuma!! Moss je uspela da zablista, odevena u naked haljinu sašivenu od nude postave koja je opšivena perlicama, biserčićima i šljokicama.

Kate je đuskala, zamahivala kosoma, njihala bokovima i hipnotisala prepunu sobu gostiju na rimu pesme "You've got a love".    

Dok je ceo video prilično spektakularan, i sam parfem je sam po sebi prilično senzacionalan, takođe.

Ideja je bila da sam parfem bude kombinacija svežih i energičnih, jakih nota iz botanike poput crnog bibera i mandarina, i toplijih, začinjenih mirisa kao što su pačuli i ambroks, posebno ambroks koji ima svojstva afrodizijaka kod životinja i vrlo je jak, sugestivan.

"Radeći sa stručnjacima, vizionarima koji su specijalisti u sferi parfema i neuronauke, uspela sam da osmislim parfem koji izgleda da ima neverovatnu moć da privuče "vašu" budućnost i probudi uspomene iz prošlosti."

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>http: //www.viber.com/ellesrbija