Još
Izdanje: Potvrdi
Dodatno

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kosa

Neočekivan trend: Da li je ovo IT boja kose za jesen?

Autor nikolina
Autor nikolina

Ukoliko volite da eksperimentišete i igrate se sa bojom, ali i da budete prvi koji će prošetati novu IT boju kose za novu sezonu, onda samo nastavite da čitate...

Izvor: Foto: Instagram / instantkarmamusic

Ronze - ružičastobakarnozlatna. O njoj se najviše pričalo prošle jeseni kada smo ombre poslali u zaborav. Ali pre nego što zakažete termin u salonu ili se spremite da isprobate ronze, pročitajte koja je boja kose SADA aktuelna. Jedna koja je dijamentralno suprotna od suptilne bakarnoružičaste nijanse koju bi svi poželeli, pa se ne može ni uporediti.

U stvari, kosa za ovu sezonu je tako hrabra, tako neočekivana da smo je mahom samo viđali u stripovima, na slikama iz pop arta, ali i kod Lady Gage koja je Madonna 21. veka i predvodnica većine ludih, psihodeličnih trendova.

Koja je boja u pitanju? Žuta. Ali ne žuta poput narcisa, niti zlatna, niti boja meda... radi se o električnoj žutoj boji kanarinca, suncokreta.

Foto: Instagram / instantkarmamusic

Pa odakle onda želja da odjednom izgledamo kao Sailor Moon?

Pa, kao prvo, ima moć da učini da tvoj kosa izađe u prvi plan, drugo, slaže se uz sve boje očiju. Izgleda super i uz bilo koju nijansu tena, jer je osnovna boja i složićete se, stvarno je "glasna"! 

Foto: Instagram / spacekittyalien

Složićemo se da boja nije za sve, već samo za hrabre avanturiste koji i u stilu i životu vole da probaju sve. Pa, ko je hrabar?

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>http: //www.viber.com/ellesrbija

Najnovije

Najpopularnije

Moda

Celebrity