Odavno nismo videli glumicu Anne Hathaway koja je period iza nas odlučila da iskoristi za odmor i druženje sa svojom porodicom, a posebno se posvetila bebi koju je dobila u aprilu mesecu.

(Kosa: Najpopularnije boje za jesen)

Nakon medijske pauze, Anne je rešila da se polako vrati svojim poslovnim obavezama, ali da pre toga poradi na svom izgledu. Jesen je pravo vreme za promene, te je zvezda filma "Interstellar" odlučila da se pozabavi bojom kose, odnosno da se oprosti od svoje ombre tehnike.

Blago zlatkasti pramenovi su otišli u zaborav, a poznata američka glumica je svoju srednju dužinu kose osvežila toplom čokoladno-braon bojom koja je slična njenoj prirodnoj nijansi. Anne je fotografiju svoje nove frizure podelila na Instagramu, a fanovi su pozitivno reagovali na promenu koju su ocenili punim pogotkom.

"Prelepa", "izgledaš drugačije" i najlepša si kao brineta" su samo neki od komentara, a njeni fanovi su na kraju zaključili da Anne izgleda mlađe, upravo zbog toga što se topla braon nijansa savršeno stopila sa njenim svetlim tenom.

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>http: //www.viber.com/ellesrbija