Što se tiče najtoplijeg godišnjeg doba, govorimo o velikom broju mogućnosti! Sve nam je nekako na dohvat ruke i što se tiče hrane, pića, putovanja, izlazaka, knjiga. Naravno u ovu kategoriju spadaju i modni i beauty momenti. 

Ipak, ovog puta letnji akcent smo bacili na frizure.

Želeli smo da vam predložimo frizure koje će vam obezbediti pravi summer look, ali isto tako da vam ne treba 5 sati da se spremite. Zato, uz pomoć češlja, par ukosnica i gumica, eto nas! Spremi bar što se kose tiče da uplovimo u prave avanture. 

1. Pletenica umesto rajfa

Vrlo brzo i jednostavno - ispletite dve kike, tik iza ušiju. Ukosnicama ih polako spajajte na centar razdeljka, a ako vam je kosa duža samo je "podvijte" ispod kike. Tako će delovati masivnije i odlična je zamena za rajf. Ako pletenice dobro pričvrstite, možete i spavati sa njima bez problema.

2. Masivna punđa

Zavežite kosu u rep, malo ga natapirajte i uz pomoć čarobnih ukosnije napravite punđu. Ne može jednostavnije, zar ne?

3. Talasasta puštena kosa

U malu prskalicu stavite malo vode i pola kašičice soli. Protresite kosu, poprskajte i protresite ponovo. Videćete da će kosa polako početi da se pramen po pramen "lomi".

4. Neobičan rep 

Zavežite kosu. Obmotajte pramenom gumicu i pričvrstite ukosnicom. Tako uradite na još 2 mesta na repu, ali pramen sakrijte pod gumicom. Ova frizura je idealna za one koji imaju baš dugu kosu. 

5. Kika u svakom pogledu

Što se tiče ovog letnjeg klasika, ne možete da omanete. Riblja kost, klas-kika ili dve kikice sa strane ispod šešira su više nego dobro došle ovog leta. 

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/