Na njujorškim ulicama u sredu uveče, jedna od najpoznatijih modela današnjice, prošetala je zanimljive (da ne kažemo čudne) beauty i fashion izbore. Znamo je kao nekog ko rizikuje, tako da nas nije iznenadila, ali nam je skrenula pažnju u kom pravcu bi šminka mogla da "krene" naredne sezone. 

U više navrata Gigi se pokazala kao modni vizionar, nekada sa punim pravom, a nekada i sa omaškama, ali da diktira mnoge stvari, to joj nikako ne smemo zameriti. 

U neon plavoj trenerci kropovanog gornjeg dela, starija sestra iz klana Hadid bi izgledala sasvim prosečno, ali... Tu su još i bela torba i patike, kao i Gigin manekenski hod. Međutim, opet zbunjujući momenti - naočare za sunce po mraku i nameštena frizura koja izgleda kao da je na brzinu isfenirana.

Hm, opet još jedno "namešteno" izdanje!

I onda kao šlag na modnu tortu čuda, eto ga mastilo sivkasti karmin na usnama, najočigledniji gotik simbol koji ako se koristi na pravi način ima potencijalnu mogućnost da bude vodeći beauty segment sezone.

Ipak, trenerka-gotika-naočare za sunce, nekako je mnogo i zbunjujuće, ali ako mlada Hadid traži još uvek sopstveni stil, onda je ipak ne kritikujemo, već je puštamo da se pronalazi. 

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/