Kada tražimo beauty ili modnu inspiraciju, naša mantra je jednostavna - vodimo se svedenim, ali efektnim rešenjima za koje ne moramo da izdvajamo silan novac. Na umu su nam često aksesoari koji će svaki naš outfit podići na viši nivo, obezbediti da izgledamo malo drugačije, ali ipak odmereno i u trendu.

Ovoga puta izdvojili smo zanimljiv aksesoar za kosu, koji smo prvo videli na reviji jesen/zima 2017. dizajnerke Tory Burch, ali pravo otkriće i primenu su pokazale uticajne ličnosti, dame od stila - Sienna Miller i Margot Robbie. 

U pitanju je jednostavna crna, plišana traka koja daje bezbroj mogućnosti. Ako je nemate, možete da je lako napraviti i čak ručno sašiti. 

U nastavku pogledajte 3 ideje za look sa trakom, ali mi vam svakako predlažemo da se igrate i da možda pronađete svoj način kako da nosite crnu traku na glavi: 

1. Inspo sa revija

Na reviji, američka dizajnerka  Tor Burch je stilizovala crnu traku tako što ju je "obmotala" oko niskog repa i uvezala u laganu mašnu. Njen predlog je da slobodno ponesete i masivne minđuše i tako dobijete jedan moćan, damski izgled. 

Na sledećoj strani pogledajte kako su plišanu traku nosile glumice Sienna Miller i Margot Robbie:

PageBreak

Margot Robbie

Zvezda filma I, Tonya sredinom januara je blistala na Critics Choice Awards nagradama u Santa Monici, ali njeno idejno rešenje po pitanju frizure je postalo momentalno naš predmet obožavanja. Za ovakav "model" kose, potrebno vam je manje od minut - uvežite kosu u messy pinđicu i diskretno, uskosnicom prikačite traku. Detalj koji će dati novu, smelu dimeziju punđi! 

Sienna Miller

Na prisustvovanju Fashion Week amfAR Gala večeri, prelepa britanska glumica je blistala u dugoj, zlatnoj Dior haljini, ali njena frizura ju je ipak izdvojila iz mase. Vajb 60-ih godina je bio izražen kroz šiške, kao i punđicu na temenu koja je dugo bila zaštitni znak ikone stila Brigitte Bardot.

Međutim, Sienna je napravila fantastičan kontrast crnom aksesoarom koji je igrao ulogu rajfa i tako je pojačala vintage look koji se odlično slagao uz njen outfit!  


Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/