Hladnoća zna da bude okrutna prema našoj kosi i učini je suvom, lako lomljivom, manje sjajnom. Kako biste sprečili prebrzo pucanje krajeva i kako bi vaša kosa bila uvek sjajna i negovana, evo jeftinog recepta koji daje zapanjujuće dobre rezultate:

Sve što vam je potrebno jesu kokosovo i, ono što je najvažnije, dobra četka za kosu koja ne kida dlaku:

Pre odlaska na spavanje protrljajte kroz dlanove kokosovo ulje i stavite ga na kosu izbegavajući teme. Ostavite da odstoji dok spavate.

Ujutru operite kosu i očešljajte je četkom koja ne lomi kosu, koja ne čupa krajeve, četku koja će biti nežna prema kosi i zbog koje neće opadati. Naš savet je Detangler četka kojom su sve koju su je probale oduševljene.

Za razliku od običnih četki ima vrlo specifično raspoređene iglice koje omogućuju češljanje bez bola, a odgovara svim tipovima kose. Ona se može kupiti OVDE ili pozivom na broj 011/6 888 999, a izgleda ovako:

Pored neuporedivo jednostavnijeg češljanja Detangler četka za kosu nežno masira i vlasište, poboljšava cirkulaciju, pa samim tim i rast kose. Zbog toga vrlo pozitivno utiče i na kvalitet kose, pa je poželjno da je svaka žena ima kao saveznika u nezi. 

Budite uvek lepe, negovane, jer za ovaj tretman je potrebno zaista minimalno truda. I iskoristite današnji POPUST i kupite Detangler četku po skoro duplo SNIŽENOJ ceni od samo 950 rsd! Poručite putem telefona na broj 011/6 888 999 od 8-17h ili online OVDE non stop.

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/