Dolazi nam bogatiji za 10 fantastičnih nijansi kojima nećemo moći da odolimo, piše CosmopolitanPodsetimo se, balajaž tehnika farbanja u osnovi uključuje lagano posvetljavanje delova kose bez drastične promene izgleda, što je priznaćete veoma važno ako želimo samo malu izmenu na svom licu.

Izuzetno je prihvaćena i voljena među svim pripadnicama ženskog pola već izvesni vremenski period.

Sada je ponovo u žiži interesovanja zahvaljujući frizerima koji vrlo uspešno eksperimentišu sa novim kolor kombinacijama.

Prošle godine, recimo, rad sa tamnijim tonovima postao je toliko popularan da je novonastali trend dobio zasebno ime: falajaž. Ali vratimo se ipak balajažu, jer istražujemo detaljno za vas ovu čuvenu tehniku i donosimo vam nove trendove.

Šta je važno da znate o balajaž tehnici

Već smo napomenuli da je u pitanju tehnika, a ne izgled. Reč je francuskog porekla i označava čišćenje. Ideja je u kreiranju igre senki aplicirajući boju uz asistenciju četke i lopatice. Vizuelnim efektima stvoriće se šik frizura koja je daleko suptilnija od nekadašnjeg ombrea.Bilo da ste plavuša ili brineta, gotovo svaka od nas moći će da osmisli nešto po svom ukusu. Ideja je u tome da ne vidite gde počinju, a gde se završavaju ofarbani pramenovi. Prelaz između osnovne boje i svetlijih krajeva treba da bude besprekoran i fluidan.

Sve o balajažu i novim nijansama pročitajte OVDE.