Par godina unazad, Emma Stone potvrdila je zavidno mesto u filmskoj industriji, jer pored toga što se pojavljuje u ostvarenjima "A" produkcije, takođe je jedna od najplaćenijih glumica. 

Njena popularnost takođe joj je pomogla da sarađuje sa prestižnim dizajnerima i izgleda besprekorno na crvenom tepihu.

Međutim, u poslednje vreme Oskarovka briljira u beauty izborima.

Jesenja hairstyle + makeup inspiracija: Emma Stone demonstrirala kako se nosi zelena senka i cveće u kosi. 

Nastavak uspešnog niza u domenu lepote Emma je ostvarila na dodeli Annual Governors nagrada u Los Anđelesu kada je crnu Louis Vuitton haljinu sa zlatno-srebrnim detaljima dodatno nadogradila bajkovitom šminkom i frizurom. 

Sedefaste senke srebrnih tonova naglasile su glumičine zelene oči, dok je svetloružičastim rumenilom maksimalno istakla jagodice. 

Ipak, visoka punđa bila je apsolutni (beauty) hit večeri - neobavezna, "čupkasta" sa razdeljkom sa strane i puštenim pramenovima koji su lagano padali niz vrat, dali su jednu notu ležernosti koja je veoma pristajala celokupnom looku.   

Za ovu romantičnu punđu zaslužna je frizerka Mara Roszak koja već duže vreme sarađuje sa Emmom, očigledno veoma uspešno i uvek nudeći nova i zanimljiva hair rešenja! 

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/