Zato, u danima kada pramenovi jednostavno otkažu poslušnost, valja se okrenuti jednostavnim i praktičnim frizurama koje izgledaju odlično. Sigurni smo kako vam se često dogodi 'bad hair' dan, odnosno dan kada kosa uz sve napore jednostavno ne izgleda dobro.

No, očajavanju zapravo mesta nema jer postoji veliki broj divnih frizura, koje su kao stvorene za spomenute dane. Raspuštena kosa ili talasi bez imalo razmišljanja neke su od najlepših frizura, ali podignuta kosa takođe ima svoje čari jer otvara lice te naglasak stavlja na konture i lepotu kože.

Frizura s kojom apsolutno nikada ne možete pogrešiti je rep i to onaj niski.

Ova frizura neizmerno je ženstvena, jednostavna i krajnje brza za izvesti, a želite li svemu podariti dodatnu stilsku notu, rep možete ukrasiti omiljenom maramom ili zanimljivom gumicom.

Isto pravilo važi i za još jednu omiljenu frizuru, a to je punđa. Bilo da se odlučite za visoku ili nisku, izvucite nekoliko pramenova kako biste uokvirili lice i vaša frizura je gotova u nekoliko trenutaka.

I ove sezone se rajf vraća na velika vrata i odličan je kada želite zadržati raspuštenu kosu, ali nemate vremena za detaljnije feniranje ili peglanje.

Sve navedene frizure lagane su za pravljenje, a isto tako i šarmantne i upečatljive, stoga gumice u ruke i pravac na posao!

Izvor: cosmopolitan.rs