Ono što nam je uvek izuzetno važno kada je u pitanju frizura koju nosimo tokom leta, to je da je praktična, da se lako stilizuje i ako bi ikako moglo da nam se ne lepi za vrat i lice.

Naravno da je nezgodno kada imate dugu kosu koju ne želite previše da skraćujete, već biste eto samo želeli bar neku inovaciju koja nije previše radikalna, a donosi osveženje - toga smo vrlo svesni.

Zato vam donosimo predloge na koji način biste mogli da stilizujete dugu kosu leti, da i dalje ostane vaš zaštitni znak, a da pritom frizura kojiu nosite bude praktična.

Ukoliko razmišljate o promeni kose imajte na umu da je vodeći trend maksimalan kontrast!

Da nam je neko  pre koju godinu rekao da će taman izrastak i svetla kosa postati jedan od vodećih hairstyle trendova, nema šanse da bismo mu poverovali. Međutim u svetu trendova svih vrsta, zaista je najmudrije držati se onoga "nikad ne reci nikad".

Trenutno je u trendu što svetlija boja kosa i što naglašenije taman izrastak koji se kombinuje sa isto tako tamnim pramneovima koji prate ovu frizuru.

Kada su u pitanju oblici koji su u trendu onda je to definitivno kosa koja je blago uvijena celom dužinom, podignuta u punđu ili ošišana na paž.