BYREDO Sundazed

Postoji mesto u sećanju na kom zastaješ očaran suncem, u onom dobro poznatom stanju blaženstva koje izaziva leto, opčinjen osećajem slobode, obuzet utiskom da je vreme zaustavljeno i da je sve moguće. San letnje noći u kom se um i telo rasplinjuju. Novi Byredo parfem želi da izazove psihosomatsku reakciju koja otvara put ka euforiji letnjih ljubavi.

DIPTYQUE Eau Capitale

Ima li parfemskog akorda koji bi bio dostojan takvog grada kao što je Pariz, spoj avangarde i tradicije gde sve suprotnosti nalaze svoj balans? Diptique smatra da je „chypre“, možda najbliži „zlatnom preseku“, božanskim proporcijama, bezvremenoj lepoti.

LANCOME Idole

Idole je novi miris brenda Lancome namenjen novoj generaciji žena. Latice ručno ubranih ruža iz Isparte uzgajane donosi pojačane osvežavajuće aspekte cveća i blistavost mirisa. Uz ružu, parfem ima citrusne note uz jasmin, beli mošus i vanilu.

VALENTINO Donna Born In Roma

Miris koji nas teleportuje u Rim. Zahvaljujući notama jasmina, vanile i crne ribizle njegov opojno sladak miris, tako privlačan i topao, idealno prenosi duh i magiju našeg omiljenog grad Italije.

YSL Mon Paris Intensement

Ponovo Pariz, ali ovog puta aroma istaknuta buketom voćnih, cvetnih i drvenih mirisnih tonova koji će doneti senzualni, uzdignuti i romantični osećaj. Jednim prskanjem, primetićete trajni kvalitet mekših zemljanih, mošusnih i citrusnih nagoveštaja koji rezultiraju prirodnim, svežim i stimulativnim osećajem.

MAISON FRANCIS KURKDJIAN Gentle Fluidity Silver

Mirisni odgovor na pitanje polnog identiteta, jedan parfem sa dva lica koji ostavlja otvorene opcije izbora, bez diktata i etiketa. Minimalizam je odlika Kurdžanovog parfemskog genija, a od 49 sastojaka upotrebljenih za ovaj parfemski duo, želeo je da posebno istakne šest najupečatljivijih, koji oblikuju karakter mirisa: kleka, muskatni orah, seme korijandera, mošus, drvenaste note i vanila. 

TOM FORD Rose Prick

Inspirisan privatnim vrtom ruža Tom Forda, Rose Prick je buket različitih vrsta, od turske, bugarske do mađarske ruže. Različiti tonovi se kao trnjem vezuju jedni za druge stvarajuću roze perfekciju.

Priredila: Dunja Đokić