Na Pariskoj nedelji mode make-up je ostao u minimalističkom tonu, ali zato su frizure nekolicine dizajnera oduševile.

Revija Haidera Ackermana je predstavila sjajne ideje za frizure. Najveću pažnju privukli su ukrasi za kosu koji su inspiraciju pronašli u ptičjem gnezdu.

(Predstavljene na NYFW-u: Frizure koje ćemo nositi na proleće 2016.)

Na reviji kuće Acne istakli su se odlični umeci za šiške za koje se predviđa da će biti veliki hit, posebno u kombinaciji sa usnama jako istaknutim matiranim ružem.

Takođe, umeci su poslužili i kao inspiracija Olivieru Rousteingu, koji je za svaku manekenku naručio umetni konjski rep u nijansi koja se podudarala sa bojom kose.

Na Diorovoj reviji istaknule su se nisko zavezane punđe sa razdeljkom sa strane, koje su se sjajno uklopile sa choker ogrlicama oko vrata, dok je Kenzo ponudio nešto drugačiju priču, na čijoj su se reviji istaknuli wet look modeli.

Miyakeove manekenke nosile su u potpunosti neurednu i raščupanu polupodignutu kosu, dok su Muglerovi modeli imali niski rep zavezan crnom trakom. Šarene umetke su pak prisvojili frizeri modnih kuća Viviene Westwood i Yohji Yamamota. Proljeće, leto i letnji festivali zaista prizivaju zelene i crvene pramenove u kosi.

izvor: buro247.hr

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>http: //www.viber.com/ellesrbija

Umetni repovi i eklektične boje samo su neki od trendova koji će se nositi sledeće godine....