Ko bi rekako da će duga kosa ikada prestati da bude obožavana u Holivudu, ali ovaj trend na crvenom tepihu još prošle godine uvele su Natalie Portman sa svojom prelpom paž frizurom i blago izblajhanim pramneovima boje meda, te naravno prelpa Charlize koja je prvo kosu odsekla na lokica (ili bob) formu i izazvala opšti boom svojom pojavom, a onda i još nekoliko njih kada je kratki bob usepela da predstavi na drugi način prosto ga stilizujući drugačije.

Kaia Gerber koja je praktično procvetala od kada se ošišala na paž dužinu, ove godine promenila je nekoliko boja kose, ali dužinu nije dirala, te kada se početkom septembra vratila svojoj staroj (prirodnoj) nijansi kose, još jednom smo se oduševili koliko paž dobro može da izgleda.

Onaj nešto duži paž predstavila nam je Priyanka Chopra, takođe transformišući frizuru pomeranjem razdeljka.

Postoje čak tri forme stilizovanja najpopularnije frizure u ovoj godini, a to je potpuno ravno isfeniran paž, zatim onaj zalizani i onaj sa blagim uvojcima sa jedne strane i nešto naglašenijim sa druge.

Ni jedna frizura u poslednjih par meseci, pa čak ni u poslednjih nekoliko godina nije imala impakt kakav je napravila Charlize Theron, transformišući svoj izgled sa zapravo krajnje jednostavnom promenom.