Iako moramo da priznamo da poznate dame nisu po difoltu najbolji izvor mudrosti, ne smemo da im osporimo činjenicu da skoro uvek izgledaju sjajno. Zato vam i donosimo par zgodnih, primenjivih trikova koji, kako tvrde, njima pomažu u održavanju lepote.

Kate Moss obožava efekat dugačkih, lažnih trepavica, ali ne voli da ih nosi. Dramatičan pogled postiže uvijačima i, kako sama priznaje, tonom maskare.

Miranda Kerr umesto uvijača, koristi kašiku! Zagrejte kašiku toplom vodom, a zatim palcem savijte trepavice uz ivicu.

Emma Stone kaže kako je alergična na gotovo sve i koristi maslinovo ulje za hidrataciju kože, i uopšte ne eksperimentiše sa kremama. Sasvim suprotno onome što radi Charlize Theron koja konstantno menja proizvode u strahu da joj se koža ne navikne na njih.

Eva Mendes otkriva tajnu svoje bujne kose. Kaže kako regenerator drži tokom noći, ispod plastične kape za tuširanje, dok Taylor Swift svoju prirodno kovrdžavu kosu svako jutro samo obavije oko uvijača kako bi nered držala pod kontrolom.

Halle Berry priznaje da retko kad nosi šminku jer smatra kako koža mora da diše, ali definitivno obožava sjajeve. Za prirodan, ružičast izgled usana nanese crveni ruž koji gotovo u potpunosti obriše pa usne premaže sjajem. Gwen Stefani krene s mat ružem,  zatim dodaje kremasti, vlažniji ruž na sredinu usana.

Freida Pinto svež, gotovo anđeoski izgled postiže vazelinom na očnim kapcima, a Sandra Bullock se podočnjaka rešava kremom za hemeroide. Pa ako im je verovati…

izvor:she.hr