Prethodni period su obeležila najveća (i najelitnija) svetska dešavanja. A šta nam oni donose? Najveće svetske trendove koje nam svake godine pred leto predstavljaju neke od najvećih holivudskih lepotica. Pored glamuroznih visokih štikli, kombinezona i haljina do poda, koje su dominirale crvenim tepihom, zapazali smo i nove svetske make up trendove. Izgleda da će leto zasijati punim sjajem, bar sudeći fotografijama na kojima dominiraju jarki ružičasti i crveni ruževi sa blagim sedefom. Spremite osmeh i iskoristite neke od ovih ideja! Bićete sigurno primećene!

#Svetla rubin boja

Zamenite klasičan crveni karmin onim koji u sebi sadrži pigmente pink boje- koji su na oko neprimetni ali će vam dati potrebnu svežinu tokom letnjih dana. Mala promena će se savršeno odraziti na vaš stil, a ujedno i naglasiti preplanuli izgled kože. Sienna Miller je odlično pokazala kako dobro ovaj karmin stoji kada se na lice doda malo rumenila u boji breskve.

(Ključni beauty trendovi za leto 2015)

#Boja vina

Ako ste ljubitelj crvene, u svoju kolekciju možete dodati karmin u boji vina. Rosie Huntington Whitley je pravi predstavnik ove boje ruža, ali priznajemo, on savršeno stoji devojkama sa punijim ustima.

(Moja boja: prava nijansa ruža)

#Ružičasta boja

Lepa glumica, Lupita Nyongo je ponela ružičasti ruž u boji lotosovog cveta. Ova nijansa odlično stoji na njenom tamnom tenu, ali verujte da ovaj karmin može svaka devojka da ponese. Kako? Obucite haljinu u jarkoj, kontrasnoj boji, a vaša usta će onda doći u pravi plan!

(Make up trend: Jumbo love usne)

#Boja karanfila

Da, to je ta boja za kojom su žene poludele širom sveta! Ona deluje poprilično prirodno, slaže se u svaku odevnu kombinaciju, a ujedno i daje odlilčan efekat- lice deluje zdravo i sveže! Scarlett Johansson često nosi ruž u boji karanfila, koji od nje pravi nežnu i sofisticiranu lepoticu!

(Karmini sa likovima poznatih)

#Koralno crvena boja 

Koralno crvena boja sa primesama narandžastih tonova je savršena nijansa ruža za leto! Odlično ističe oblik usana, dugo se zadržava na njima, i baš svima dobro stoji! Može se reći da ga je Miranda Kerr ponovo proslavila i stavila na listu favorita za leto koje je pred nama!

(Sve tajne crvenog ruža)

Tekst priredila: Kristina Milošev