Parfem je jedan od onih predivnih beauty proizvoda koji zahteva vrlo malo truda (možda samo u odabiru), ali poseduje izuzetan uticaj. To kako vas ljudi vide i pamte, možete u određenoj meri dugovati i spletu mirisnih nota.

Ako posedujete omiljeni parfem u kome ste u potpunosti pronašli i njega najčeće koristite, te je on neka vrsta vašeg svojevrsnog pečata, to je više nego dobar način da najavite svoje prisustvo pre no što uopšte kročite u prostoriju.

Ko ne bi želeo takvu najavu i da ga po tome pamte?

Naravno, to nikako ne znači da plivate u moru parfema i pojavljujete se u zagušujućem oblaku istog.

Ipak, najlepši trag koji možete da ostavite i kojim možete da ga izludite, jeste onaj na njegovom jastuku. O da, pozvaće vas.

Ovaj mističan i zavodljiv parfem otvara se notama ružičastog bibera, cveta pomorandže i kruške, srce parfema čini jedinstvena kombinacija kafe i jasmina, da mi završni udarac dao osnovnom notom vanile, opravdani razlozi zbog kojih ovaj parfem u svom imenu nosi reč opijum.

Cvetne nota koje počivaju na bazi pečulija ostavljaju zaista eksplozivan trag na vašoj koži i to sa orijentalnom primesom. 

Ovaj luksuzan miris otvara se notama  francuskog jasmina, gardenije, bergamota, limuna, mandarine, crne ribizle i crnog tartufa. U srcu parfema su začini i voćne note, da bi vas na kraju zarobio moćan pečuli i sandalovina.

Ovaj elegantan miris dolazi nam iz prive kolekcije Christiana Diora, on je cvetan i drvenast u isto vreme, bogat raskošnim notama ambera i mošusa.

U glavni akordima Armanijevog Si parfema dominiraju vanila i aromatične note, a prate ih zelene, drvenaste, voćne i meke začinske note.

Foto: Promo

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>http: //www.viber.com/ellesrbija