Poznata američka glumica i preduzetnica koja stoji iza kompanije Honest Beauty, Jessica Alba je već više puta govorila u medijima o svojim trikovima za lepotu, omiljenim proizvodima, kao i tehnikama šminkanja.

Dobro je poznato da ona koristi blagi make-up od svoje 12. godine, te je isprobavajući nove trendove, uspela da pronađe svoju omiljenu dnevnu šminku.

Ona prekriva sitne nedostatke i ističe najlepše delove lica, i pri tome mu daje svežinu koja joj je, zbog napornih obaveza, često najpotrebnija. 

Osim toga, Jess je otkrila da njeno šminkanje nije dugotrajni proces, niti zahteva korišćenje previše proizvoda, što joj posebno znači u zauzetim danima.

Dakle, dobra vest je da se njen make-up izgled može iskopirati za samo pet minuta! 

Za sve njene fanove, Jess je snimila zanimljiv video u kojima je podelila svojih šest glavnih trikova u šminkanju: kako istaći obrve, u čemu je tajna blistavog tena, kako se osloboditi ispucalih usana, kao i kako da koristite nude olovku. 

U sledećem videu možete da naučite kako da u 5 minuta postignete savršeni dnevni make-up look...

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/