1. Ne preterujte s puderom.

Dobra podloga je ključna za odličan make-up, a Meghan priznaje da ne voli da preteruje s puderom.

"Nikada ne prekrivam svoje pege, tako da uglavnom stavljam puder samo na određena mesta umesto na celo lice i razmazujem sa sunđerom."

2. Pametno iskoristite highlighter.

Kako biste otvorili pogled, stavite malo highlightera u unutarašnji ugao oka, savetuje Meghan i dodaje kako je to odličan savet za prilike u kojima želite da izgledate odmorno.

3. Trik za više volumena u kosi.

Kada je u pitanju frizura, Meghan se kune u najobičnije zabacivanje glave. Kada vam se frizura malo slegne, nagnite se ka napred, sagnite glavu i raspustite kosu. Potom kosu poprskajte lakom i jako zabacite glavu unazad kako biste dobili više volumena.

4. Četkicom za zube protiv vlasi koje strše.

Meghan za nestašne i neposlušne vlasi koristi četkicu za zube koju naprska lakom za nokte, a zatim četkicom lagano zagladi vlasi i liniju kose. Taj trik posebno voli kada nosi punđe.

5. Vežbe za lice.

Meghan redovno praktikuje vežbe za lice koje je osmislila njena omiljena kozmetičkarka Nicola Joss. Možda to zvuči smešno, ali stvarno deluje.

"One dane kada radim vežbe moje jagodice i vilica su čvršće, "kaže Meghan.

Izvor: Zadovoljna

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/