Savršen praznični izgled podrazumeva nekoliko ključnih koraka: zanimljivu svetlucavu haljinu, stiletto cipele - ali one koje omogućuju da budete kraljica na plesnom podijumu i možda najvažnije, make-up sa novogodišnjim šmekom. 

Znači, i u beauty domenu će ipak da vlada zabava - jer, priznajemo da nema ništa boje od brzopotezne šminke sa fanki prizvukom koja se lako kopira!

IT devojke su već dale svoje predloge, a način na koji su osenčile kapke, nakarminisale usne ili stavile rumenilo, garantovano može da vam posluži kao inspiracija. 

Predlog priznatog šminkera Hunga Vanngoa je da iskoristite senke u bordo nijansama ili boji vina koja će efektno da istaknu oči, dok alajner sada ne mora da bude izražen pravim linijama - nego krivudavim koje spajaju uglove kapka stvarajući apstraktni motiv na očima. 

"Bad girl" Rihanna nam savetuje da se opredelimo za mat ruž koji je isti kao i boja bundice! I ako je u boji lavande, pitamo vas može li zanimljivije? 

Još jedan od predloga stiže nam od anđela Victoria's Secreta Herieth Paul koja je demonstrirala kako da olovkama različitih boja iscrtate oči. U njenoj režiji to su bile žuta i narandžasta boja. Možda da probamo ljubičatu i plavu? Ili braon i crnu u kombinaciji?  

Na sledećoj strani pogledajte najzanimljivije make-up predloge: