Seksi u kancelariji

Šta je to? Kada prolazite hodnicima firme, momci se okreću, devojke šapuću iza vaših leđa, svi čekaju da uđete u kancelariju pa tek onda nastavljaju sa normalnim aktivnostima.

Kako postići? Hmmm.... vrlo je pipavo staviti „seksi“ i „kancelarija“ u istu rečenicu a da se ne zapitate o kakvom se to poslu radi. Kojim god poslom da se bavite, ne bi trebalo da koristite svoje čari da biste ostvarili rezultate. Svaka napadna šminka i frizura nisu poželjne, ali je tu uvek dobar miris. Neko je nekada rekao: „Parfem bi trebalo da bude kao donji veš – prijatno iznenađenje samo za onog ko vam se dovoljno približi.“ U današnje vreme dozvoljeno je da koja bretela malo proviri, pa tako i malo veća količina parfema. Ostavite blagi trag za sobom, pustite glave neka se okreću…

Seksi na ulici

Šta je to? Kada se šetate ulicom, vozači zastaju da vas propuste, tinejdžeri šutiraju loptu u vašem pravcu i prave se da je slučajno, radnici na građevini dobacuju, momci po kafićima uzdišu i zaustavljaju razgovor dok vi prolazite.

Kako postići? Gradom prolazite najčešće užurbano, često sa naočarima za sunce i ono što najviše može da skrene pažnju jesu izražajne, jarke usne. Senzualne pune boje i bogate kremaste teksture čine usne savršenim, a suprotnom polu ostaje samo da ih posmatra. Naš saradnik fotograf je rekao: „Crvene ili pink usne zaista su prelepe, ali su toliko savršeno uredne da se bojim da poljubim devojku da tu nešto ne bih pokvario.“ To je za ulicu skroz u redu, neka se boje, a vi slobodno usporite i dozvolite im da vas gledaju…

Seksi u klubu

Šta je to? Kada ulazite u klub, obezbeđenje vas pušta preko reda, garderoberi približavaju kaput koji nosite licu da bi osetili vaš miris, dobijate najbolji separe, pića stižu za vaš sto uz nebrojeno puno komplimenata.

Kako postići? U tami klubova make up se najćešće ne vidi, jer mrak, dim, laserska svetla i gužva čine svoje. Zbog buke koja vlada neko će uvek želeti da vam se približi da vam nešto kaže i trebalo bi da oseti miris sveže oprane i negovane kose. Divlja puštena kosa, puna volumena i blago prelomljena velikim loknama nikada ne prolazi neprimećeno. Kosa bi trebalo da bude u takvom stanju da on želi da provuče svoje prste kroz nju, ako i vi to želite… čitajte dalje.

Seksi u spavaćoj sobi

Šta je to? Kada uđete u spavaću sobu, ne bi trebalo da prođe duže od 10 minuta pre nego što njegove ruke budu svuda po vama, ako se to ne desi – vreme je da menjate dečka!

Kako postići? Seksi je devojka koja izgleda kao da je upravo imala seks: zajapureni obrazi, blago izgrižene rumene usne, razmazan kreon i mekani „vodeni“ pogled. Kremasto rumenilo je nešto što bi trebalo da imate u torbi. Ono daje negovan i zdrav sjaj obrazima, a može da posluži i kao boja za usne. Opredelite se za boju breskve, jer je malo crvenija nego roze, pa je efekat realniji. Mekani kohl kreon stavite na sluznicu donjeg kapka, jako zatvorite oči. Malo suza će taman razliti olovku po korenu trepavica, pa je vi nanesite još jednom. Dosta maskare upotpunjuje izgled. Ne brinite ako se razmažete, rumenilo možete popraviti domalim prstom, kreon kažiprstom, a za ruž... koga je briga?

Tekst: Branislava Kostić

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/