Iako većina devojaka lak za nokte bira prema odevnim kombinacija, leto je doba kada boju laka možemo da kombinujemo uz svoju put...

U nastavku donosimo one koje treba da izaberete kako biste dodatno naglasili preplanuli ten:

Bela u svim nijansama  

Beli lak za nokte omiljen je među trendseterkama širom sveta, a razlog je kontrast svetlog laka za nokte i tamnog tena. Nokti dolaze do izražaja i odlično pristaju uz bronzanu put. Svi tonovi bele su poželjni, a izbor je samo na vama!

Pastelne boje

Ako, ipak, više volite lakove za nokte u boji, a želite da postgnete kontrast kao s belim lakom, tu su pastelne nijanse! Takođe imaju isti efekt kao beli lak, samo u toplijem i vedrijem izdanju.   

Crvena boja

Ljubiteljice crvenih noktiju ne moraju ih se odreći preko ljeta ako žele biti u trendu. Savjetujemo jarke crvene boje i one s narančastim tonovima, a za one koje su spremne napraviti odmak od klasične crvene - narančasti lak.Nokti u narančastoj ili crvenoj boji odlično se stapaju s tamnim tenom.  

Svi tonovi plave i zelene

Iako se plava i zelena hladne boje, savršeno uklapaju uz preplanuli ten. Mint zelena, tirkiznoplava, jarko plava ili zelena i svetle nijanse ovih boja ovog leta jakos u poželjne. Nokti u tim bojama sigurno neće proći neprimećeno.  

Nude nijanse

Mogle bismo reći kako je nude boja večiti klasik u beauty svetu i idealno se uklapa uz sve pa tako i uz preplanuli ten. S ovom nijansom nikada nećete pogrešiti, a odlična je i ako ne želite previše da ističete nokte.

Izvor: miss7.24sata.hr

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/