Kada imate lice poput Adrianinog nije teško poneti ni jedan trend koji dolazi iz sveta lepote.

Ipak, postoje određena beauty pravila koja moraju da se poštuju kakvo god lice da je u pitanju, ukoliko vam je cilj da postignete najbolji mogući efekat.

Prvo pravilo u nanošenju tamnog karmina jeste sledeće:

Nikada ne naglašavajte oči, maskara i tek tanka linija izvučena ajlajnerom su sasvim ok.

Isto važi i za ostale delove lica, ukoliko želite najbolji mogući efekat tamnog ruža, koji može biti zaista maksimalno efektan, suzdržite se od isticanja ostalih delova lica.

Rumenilo, bronzeri, hajlajteri, ništa od toga nije poželjno u kombinaicji sa tamnim ružem, ali ukoliko baš ne možete da zamislite vsoju beauty rutinu bez ovih proizvoda, odaberite samo jedan i to minimalnim količinama.

Treće pravilo tiče se kose, poželjno je da ona bude stilizovana tako da barem jedan deo otkriva lica sve vreme. Dakle, puštena kosa koja pada sa strane i uokviruje lice, ne izgleda najbolje u letnjoj varijanti.

Četvrto i poslednje pravilo, koje se tiče isključivo letnje sezone, jeste ostatak outfita.

Što više otkrivene kože, ali i tamnih komada odeće - koji će usaglasiti sa linijom ruža na usnama, najbolji su izbor za ovu make up varijatnu, a rezultat je poprilično efektan.

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/