“Ne postoji lepota, postoje samo lepotice” je slogan uz koji je Zara lansirala svoju prvu ikada Beauty kolekciju sinoć u ponoć, i moramo priznati, mi smo bili uz ekrane, spremni da vidimo šta je to osmislio brend koji poslednjih godinu dana širi svoj uticaj u svim poljima - od donjeg veša i luksuznih pidžama, pa čak do limitirane kolekcije proizvoda za kućne ljubimce.

Vođeni ambicijom da kreiraju sveobuhvatnu kolekciju proizvoda koju će želeti da koriste sve, bez obzira na boju kože, pol, uzrast ili lični stil, zato što slavi individualnost i novi pristup pojmu lepote. Svaki proizvod je proizveden od prirodnih sastojaka najboljih performansi, iz čistih formula. I bonus - svi proizvodi su dostupni u pakovanjima koji se mogu ponovo puniti (i u više od 130 boja!).

Linije za oči, usne, lice i nokte je razvijena uz kreativne smernice legendarne britanske makeup umetnice Diane Kendal, koja je autorka nezaboravnih kreacija na njujorškim, pariskim i milanskim modnim pistama. “Zaista sam ponosna na to što smo stvorili: to je velika paleta svesno jedinstvenih formula proizvoda za oči, usne, lice i nokte. Tolika širina boja i osećaj razigranosti, proizvodi koji su istovremeno čisti i koji sadrže visoko kvalitetne sastojke je nešto što pre ove kolekcije zapravo nije ni postojalo”, izjavljuje Kendal.

U nastavku pogledajte koje proizvode izdvaja Elle.

1. Tinted Balm Lipstick u nijansi Holo Balm

Karmin je glatak i lagan pri nanošenju i jedina stvar koja vam treba ako ste u no make-up raspoloženju, dok Holo Balm nijansa usnama daje suptilnu blistavilost.

2. Stiletto Demi-Matte Lipstick u nijansi Au Bout

Visoko pigmentirana boja u kombinaciji sa formulom koja podseća na negujući serum za usne je idealan proizvod kada žurite na posao ujutru. Mi predlažemo Au Bout nijansu - dovoljna jaka da se vidi da ste naneli karmin, ali i dovoljno prirodno da deluje kao da se nista previše potrudili!

3. Eye Shadow Palette Clash Out

Mini paleta od šest nijansi će biti najverniji saveznik za letnju sezonu, a kada ugledate boje u Clash Out primerku poželećete da se smesta skockate i izađete u provod. Tamno ljubičata senka koja svetluca, hvala lepo!

4. Nail Polish

Ovde je ipak malo teže opredeliti se za jednu boju, s obzirom da ih ima 39! Od klasičnih sjajnih lakova, do onih retro šlojkičastih pa i matiranih (koji su posebno u trendu ove godine), Zara nam je obezbedila sve. Ipak, mi izdvajamo nijanse koje podsećaju na more - od sjajnog Electric Submarine do matiranog Sea.

5. Ultimatte Matte Lipstick u nijansi Key

Da li i vam fali još jedan matiran karmin? Nama ne, ali to nas nikada do sada nije zaustavilo. Key je prelepa boja tamno crvene ruže i nijansa koju zamišljamo da Parižanke nanose pre večere sa prijateljima, pa zašto ne bismo i mi?