Još
Izdanje: Potvrdi
Dodatno

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zdravlje i fitness

O ličnom iskustvu sa HPV virusom, značaju podrške i preventive

Autor taradjukic
Autor taradjukic
Izvor: Foto: Press

Ženski centar “MILICA” je humanitarno, dobrovoljno, nevladino i neprofitno udruženje koje radi na unapređenju položaja i kvaliteta, života i zdravlja žena. Rad udruženja prepoznatljiv je na lokalnom, nacionalnom i internacionalnom nivou. Udružene žene rade na prevenciji, promovisanju važnosti redovnih preventivnih pregleda i samopregleda, promociji zdravlja, ali pružaju i psiho-socijalnu, iskustvenu i emotivnu podršku obolelima od raka dojke i ginekoloških karcinoma i njihovim porodicama.

U novom videu razgovarali smo sa devojkama i ženama koje su prošle kroz iskustvo HPV-a. Ispričale su nam kako i kada su otkrile da imaju virus, kako su se osećale u tim trenucima, kakva im je podrška bila potrebna i šta je najvažnije u momentima kada saznate da imate bolest koja preti da u potpunosti promeni vaš život.

U periodu od 1. aprila do 31. maja 2021. kupovinom bilo kojeg Libresse proizvoda biće donirano 3,3 RSD Udruženju građana Ženski centar „Milica“ za pomoć ženama obolelim od raka grlića maternice. Od prikupljenih sredstava finansiraće se rad Nacionalnog centra Milica kroz pružanje iskustvene podrške i stručnih konsultacija sa lekarima, putem telefona, online platforme i lično, kao i ostali urgentni vidovi podrške ženama obolelim od raka grlića materice, dok prolaze kroz proces lečenja.

Izvor: Youtube

Tagovi

Najnovije

Najpopularnije

Moda

Celebrity