Koliko puta ste bili u žurbi a lak za nokte vam se još nije osušio? Ili, namazali ste nokte, a onda promenili outfit koji se uopšte ne uklapa sa bojom laka? Rešenje su nalepnice za nokte, koje se lako stavljaju i još lakše skidaju...

U prolećnoj kolekciji modne kuće Missoni, osim predivnih haljina u  kombinaciji boja koje karakterišu ovaj brend, naročitu pažnju privukli su raznobojni nokti. Osim neobičnog dezena Minx “lakovi” za nokte karakteristični su i po tome što se lepe, tj. u obliku su folije.

Inače, veoma zauzete kreatorke kuće Minx, Dawn Lynch-Goodwin i Janice Jordan provode većinu svog vremena putujući svetom i sarađujući sa elitom beauty industrije. Dok lično kreiraju za Beyonce, Katy Perry, Rihannu i Kim Kardashian, ili sarađuju sa stilistima i dizajnerima kao što su Alexander McQueen, Gareth Pugh ili Thierrijem Muglerom, Dawn i Jenice su nepresušni izvor kreativnosti koja je podigla manikir trendove na sasvim novi nivo.

U prolećnoj kolekciji modne kuće Missoni, osim predivnih haljina u kombinaciji boja koje karakterišu ovaj brend, naročitu pažnju privukli su raznobojni nokti.