Priredila: Branislava Kostić

Ovog meseca mi je rođendan. Moji bližnji znaju da meni vredi kupovati samo kozmetiku, ali isto tako znaju da sam vrlo probirljiva i da iz meseca u mesec menjam proizvode za negu kože, pa i stil šminkanja. Da bih sve nas poštedela (njih bačenog novca, a sebe razočaranja), proizvode sam kupila sama, a njima ispostavila račune i svi smo zadovoljni. Prva na meti mi je bila paleta „sve u jednom“.

Na umu sam imala malu, kompaktnu i vrlo luksuznu – braon smokey eyes zgodnu za nošenje. Dior je mislio na mene kada je ove jeseni izbacio paletu Golden Browns 002 u okviru kolekcije Golden Jungle. Tu se nalaze bež senka za osvetljavanje unutrašnjeg ugla oka i predela ispod obrva, dve nijanse braon za dnevni blaži ili intenzivniji noćni look, neutralni sjaj za usne i dve četkice. Još jedna od multifunkcionalnih stvari našla se u mom neseseru, a to je novo Artdeco Glam Stars rumenilo.

Njegove tri boje mogu da se koriste pojedinačno, mešaju i upotrebljavaju na licu ili očima. Pošto je kolekcija limitirana, morala sam da kupim dva. Jedan da stoji kod kuće, a jedan u kancelariji. Nikad se ne zna! Rođendan je pravi povod da se počastim finom kremom kao što je Darphin Vitalskin. Pošto je moja koža kombinovana, opredelila sam se sa emulziju. Idealna je za nas koji smo hronično umorni i puno vremena provodimo pored računara. Budi kožu, daje joj sjaj i punoću i kupuje nekoliko sati sna. Odlična je podloga za šminku i taman se fino uklopila sa novom Collistar BB kremom, koja daje sjaj zdrave kože, prekriva sive zone, izgleda neprimetno na licu i idealna je za svaki dan. Divna igračka za nas zaluđenike za make up došla je ove jeseni iz kompanije Maybelline.

Dobro poznata Falsies maskara javlja se u varijanti Feather Look, sa maksimalno korisnim zglobom na sredini štapića, koji pomera celu četkicu za nekih trideset stepeni, po potrebi, i tako pomaže da se trepavice više podignu i lakše razdvoje. Što se spiska za Novu godinu tiče, vidimo se u decembru...

U NOVEMBRU ne mogu bez... Celog meseca koristim lak za nokte sa naše naslovne strane – L'Oréal Paris u nijansi Scarlet Vamp 404

Ovog meseca mirišem na ... Givenchy Dahlia Noir... jer nama Škorpijama osim njega i crnog veša i ne treba ništa više

Kao i većina Škorpija, hoću mekanu i sjajnu kožu, zamagljeni pogled i da mirišem seksi...