Novogodišnja noć je vreme proslave sa porodicom i prijateljima, ali za nas ljubitelje lepote, takođe je i pokazivanje najbolje novogodišnje šminke. Ne zaboravljajući naše pažljivo ukrašene nokte i frizuru sa svim dodacima. Ovo je, na kraju krajeva, savršen izgovor da se posvetite svom beauty izgledu i da isprobate neke od trendova koje ste videli na svim društvenim mrežama tokom prošle godine.

Kada je u pitanju novogodišnja šminka, teško je odoleti izvlačenju vašeg omiljenog crvenog karmina. Ali takođe je odlično vreme da isprobate nevidljive ajlajnere, neonske senke, svetlucave obrve (verujte nam, izgledaju neverovatno) i poklopce od zlatne folije.

Nastavite da skrolujete za neke od naših omiljenih novogodišnjih šminki koje će vas inspirisati da ih isprobate 31. decembra.

1. Konfete na očima

Ovaj izgled koji je kreirao Patrick Ta za Gigi Hadid odlikuje sve što volimo u novogodišnjoj glamuroznosti. Poseduje meko bronzanu bazu posutu blistavim konfetama, pažljivo postavljenim u zakrivljenom obliku, kao i smelo crveni karmin na usnama.

2. Kapci posuti zlatom

Ko je rekao da je zlatna folija strogo rezervisana za umetnost i zanate? Fani nam je pokazala kako da od nje stručno napravimo izvanredan izgled na očima. Najbolji deo ovog izgleda, prema mišljenju Fani? Ne mora da bude savršeno! S obzirom na to da su u pitanju male zlatne ljuspice, što neurednije - to bolje.

3. Gliter obrve

Ovaj izgled se kreiran tako što obrve prvo začešljate i popunite. Zatim uzmete lepak sa šljokicama i nanesite ga na krajeve i završite laganim nanošenjem šljokičavog praha po vašem izboru (mi volimo zlato ili srebro). Pobrinite se da ostatak šminke ostane prilično decentan kako bi obrve bile u centru pažnje.

4. Transparentni ajlajner

Radi se zapravo o tehnici šminkanja u sklopu koje je korektor taj koji preuzima ulogu olovke ili ajlajnera. Bitno je za početak odabrati korektor koji je svetliji od boje vaše kože kako bi učinak bio jasno vidljiv. Nakon toga trebaće vam mala četkica za precizno nanošenje kojom ćete povući dve linije koje su okviri alajnera.

5. Dodir neon boja

Ako želite da dodate malo boje svojoj šminki, ali ne želite da trošite sate na to, dodajte malo boje u unutrašnji ugao oka! Dodavanje jarke nijanse u unutrašnje uglove očiju je kreativan način da dodate boju svakom izgledu šminke bez potrebe za mukotrpnim blendanjem. Radi sa svim bojama, ali posebno volimo neonske nijanse.

6. Kristali svuda

Čvrsto verujemo da možete i treba da nosite kristalno ukrašene oči svaki dan ako želite, ali ovo je posebno tačno u novogodišnjoj noći! Obožavamo ovaj izgled koji je kreirala Nikki Wolff za Addison Rae prošle godine, koji sadrži jednu tanko izvučen ajlajner, lepršave trepavice i kristale duž čitave gornje i donje linije trepavica.

7. Ajlajner u pastelnoj boji

Ako želite da isprobate malo boje u svojoj šminki, ali niste sigurni u glamurozni izgled ili nemate vremena da se posvetite tome, pokušajte da napravite jednostavan lajner u boji. Izaberite bilo koju nijansu koja vam se sviđa, posebno volimo ovu lila nijansu.