Gubitak trepavica i obrva može biti rezultat različitih faktora, uključujući agresivno skidanje šminke, prečesto i previše grubo korišćenje uvijača za trepavice, preterano uklanjanje i skraćivanje dlačica, ali i neprofesionalno izvođenje tretmana lash i brow lifta. Da biste progustili trepavice i obrve i podstakli njihov brži rast, kvalitetan serum može biti od ključnog značaja.

Supstance poput peptida i proteina igraju ključnu ulogu u stimulaciji rasta, gustine i intenziteta prirodne boje obrva i trepavica. Zbog toga smo izdvojili 3 seruma sa efikasnim aktivnim sastojcima koji uz doslednu upotrebu mogu da pruže željeni rezultat.Pogledajte ih u nastavku!

VICHY LIFTACTIV SUPREME SERUM 10

Ovaj serum namenjen je osobama koje imaju više od 35 godina, jer se istovremeno koristi i kao antirid za područje oko očiju, kao i za regeneraciju trepavica i obrva. Daje efekat liftinga, svetliju i zategnutiju kožu i pomaže obnavljanje trepavica i obrva. 

Najbolji serumi i proizvodi za rast obrva i trepavica
Vichy 

THE ORDINARY MULTI-PEPTIDE LASH AND BROW SERUM

The Ordinary serum za rast trepavica i obrva vrlo je lepo koncentrovan: naime, poseduje čak 11 aktivnih supstanci, uključujući četiri peptidna kompleksa i niz prirodnih ekstrakata. Poseban plus je njegova nelepljiva formula i nemasna tekstura, zahvaljujući kojima se lako nanosi.

Najbolji serumi i proizvodi za rast obrva i trepavica
metropoliten.rs 

ART DECO LASH & BROW POWER SERUM

Redovna primena ovog seruma štiti trepavice od oštećenja uzrokovanih nanošenjem i skidanjem maskare. Transparentni gel štiti trepavice i obrve, podstičući zdravu regeneraciju i prirodan rast. Formula sadrži sastojke poput glicerina, hijaluronske kiseline, keratina, pantenola, alantoina, biotina i arginina, pružajući hidrataciju, regulaciju vlažnosti, elastičnost, snagu i sjaj.

Najbolji serumi i proizvodi za rast obrva i trepavica
Art Deco 

 Izvor: Elle / N.K.